Vestiging Heerhugowaard

Mireille

Mireille van Wendel

DGA
Getrouwd en moeder van 3 kinderen. In 2007 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en Treffer Uitzendbureau opgericht. “Ik kom helemaal niet uit een ondernemende familie, dus ik vond dat best een grote stap”. Het bleek een gouden greep, want na het eerste opstapjaar gingen de resultaten vanaf 2008 “in een knallende stijgende lijn” omhoog. De sleutel van dit succes? Om te beginnen bezit ik geen negen tot vijf-mentaliteit, want ik ben 24/7 bereikbaar voor mijn klanten. Dat moet ook wel, want waar moet een werkgever heen bij calamiteiten? Daarnaast wil ik een relatie opbouwen met zowel de werkzoekende als de werkgever. Ik moet op locatie zijn geweest, want ik moet het vóelen. Pas dan kan ik een 100% match bewerkstelligen. Ik ga voor het persoonlijke, want op internet kan ik aan de hand van een cv niet zien wat voor vlees ik in de kuip heb. Een intakegesprek duurt bij ons minstens een uur, want ik moet er een gevoel bij hebben. Je kunt mensen namelijk nooit over één kam scheren, daar zijn ze te uniek voor, met ieder zijn eigen specialiteiten.

Noah

Noah Turpcu

Vestigingsmanager
Partner van Mireille, na 17 jaar dienstverband bij het UWV heb ik de stap genomen om mijn steentje bij te dragen bij Treffer Uitzendbureau. Ik heb ruime ervaring in de Agrarische sector, Bouw en Techniek opgedaan, daarbij veel kennis in wet en regelgeving en als adviseur werkgevers, uiteraard commercieel ingesteld. Mijn sterke kanten zijn het bruggen bouwen tussen werkzoekende en werkgevers, wellicht tot snel!

Lisette

Lisette de Vries

Directie Assistent
Samenwonend met mijn vriend Dennis en moeder van Tijn en Mila. Na mijn HBO studie Personeel en Arbeid heb ik werkervaring opgedaan op de personeelsafdeling van een groot retail bedrijf en het UWV Werkbedrijf als werkcoach. In 2011 ben ik fulltime begonnen bij Treffer uitzendbureau als accountmanager. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het inschrijven, matchen, voorstellen, contact onderhouden met onze uitzendkrachten en het verwerken van de gewerkte uren. Na de komst van mijn zoontje Tijn ben ik parttime gaan werken, ik werk 3 dagen in de week op maandag, dinsdag en donderdag. In mijn vrije tijd geniet ik heerlijk van ons gezinnetje.

Guney

Guney Turpcu

Consultant
Sinds 2011 aan Treffer verbonden, als stagiaire begonnen. Ik vind het leuk om mensen te helpen aan een baan, de wisselende werkzaamheden, klant contacten en bij een ad- hoc aanvraag van een opdrachtgever alles op alles zetten om de planning weer voor elkaar te krijgen, dat geeft mij een kick! Dat heeft mij doen besluiten om de intercedenten opleiding te gaan volgen, ik heb mijn SEU diploma behaald. In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk met voetbal bezig zowel veld als zaalvoetbal.

Dilara

Dilara Turpcu

Consultant
Verloofd met Kevin. Ik ben afgestudeerd als marketeer en wou altijd advocaat worden tot ik hier bij Treffer mijn snuffelstage heb gelopen. Ik vond het een hele leuke stage en ben er al vrij snel achter gekomen dat ik hier mijn beroep van wil maken.

Op dit moment ben ik fulltime aan het werk bij Treffer, ik heb mijn intercedenten opleiding afgerond. Ik ga mijn nu verdiepen in opleidingen over social media en online marketing.

Rinze

Rinze van Tol

Consultant
Samenwonend met mijn vriendin in Noord-Scharwoude. Ik heb ruime ervaring in de handel. Het geeft mij altijd een goed gevoel om iemand te helpen. In het verleden deed ik veel aan sport, zoals voetbal, volleybal, karate, krav-maga en kitesurfen. Maar ik houd me nu alleen nog bezig met hardlopen en natuurlijk leuke dingen doen met mij vriendin.

Ik heb veel levenservaring en ik ben altijd van mening dat elke ervaring een ervaring is en deze maakt tot wat je nu bent.

Maarten

Maarten Godijn

Sales Manager
Per 1 maart 2016 ben ik met veel plezier gestart bij Treffer Uitzendbureau met als taak het huidige team naar een nog hoger niveau te brengen en een tweede vestiging in Haarlem te openen. In mijn verleden heb ik veelal als manager in de consumenten elektronica gewerkt maar was toe aan een nieuwe uitdaging waarbij ik echt iets kan bijdragen aan het geluk van anderen. Hoe belangrijk is werk voor een mens? Dit is na gezondheid in mijn mening het belangrijkste. Niet alleen voor brood op de plank, maar ook om als mens te groeien en samen met andere prestaties neer te zetten. Uiteraard moet niet onderschat worden wat het voor invloed het heeft op een persoon zijn sociale leven en eigenwaarde als die niet op zijn plek zit, of erger; geen werk heeft. Met dit in het achterhoofd ben ik in de uitzendbranche terecht gekomen. Het juiste poppetje op het juiste plaats zetten en zo mens en bedrijf vooruit helpen.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met ontspannen. Dit doe ik door lekker samen met mijn vriendin een dagje de hort op te gaan, op de bank een film kijken, te fitnessen of met vrienden in de zomer naar een festival te gaan. Tevens ben ik graag bezig met zelfontwikkeling op zowel persoonlijk als zakelijk vlak waarbij ik van een ieder probeer te leren.

Emiel

Emiel van der Wal

Consultant
Afwisseling in mijn werk vind ik heel belangrijk en hecht heel veel waarde aan het nakomen van afspraken en een open en heldere communicatie. “Problemen zijn voor mij uitdagingen”. Ik kijk altijd naar mogelijkheden, daarmee streef ik ernaar om nummer 1 te zijn binnen mijn vakgebied. Ontwikkeling zie ik als één van de belangrijkste stukken binnen mijn vakgebied. “Wie gestopt is met beter worden is gestopt met goed zijn !” Ik geloof erin dat je moet doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Het maken van een juiste match tussen bedrijf en medewerker geeft mij enorm veel energie “winnen door verbinden!”.